3 Dagen de lente proeven aan het strand in Egmond aan Zee

Bij deze 3-daagse Lente aanbieding in Egmond aan Zee is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een hotelkamer
  • 2x Een ontbijtbuffet in het hotel
  • 2x Een 3-gangen diner
  • Toeristenbelasting

  Prijs: € 169,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. 

  Wij hebben toestemming van de Veiligheidsregio om het restaurant naast het hotel speciaal voor hotelgasten te openen. Het restaurant is ruim opgezet zodat ook hier aan de afstandsregels voldaan wordt.

  Deze speciale 3-daagse Lente aanbieding in Egmond aan Zee in een hotelkamer is geldig vanaf 13 mei tot en met 30 juni 2020 met uitzondering van Hemelvaart, Pinksteren en 11, 12 en 13 juni.

Heerlijke 3-daagse Lente aanbieding aan de Hollandse Kust

Verblijf in een hotel op slechts 20 meter van het strand in Egmond aan Zee. Lekker even een andere omgeving, heerlijk uitwaaien en relaxen aan de kust, mooie fietstocht maken of gewoon genieten op het strand. Vanaf 1 juni 2020 bent u weer van harte welkom en mag u weer komen genieten. Boek dan deze speciale 3-daagse Lente aanbieding in een 2-persoonskamer en ga er ook even tussen uit.

Genieten in Egmond

Egmond aan Zee is een uniek stukje Nederland. Gelegen aan het Noordzeestrand, temidden van bos en duin, is dit kustdorp een absolute aanrader voor de ware strand- en natuurliefhebber. En wat betreft het strand komen onze gasten volop aan hun trekken, want dit hotel staat bijna aan de vloedlijn. Maar er is meer. Egmond aan Zee is een prachtige uitvalsbasis naar de rest van Noord-Holland. Met de auto bent u in 30 minuten in hartje Amsterdam. De historische plaats Alkmaar, met in de zomermaanden elke vrijdag de Kaasmarkt, is slechts 10 minuten rijden van u verwijderd.

Kamers en appartementen

Het hotel beschikt over 28 hotelkamers en 11 appartementen.

De 2-persoonskamer is voorzien van 1-persoonsbedden, douche, toilet, kabeltelevisie, wekkerradio, telefoon en koffie- en theefaciliteiten.

De 2-persoons appartement beschikt over een woonkamer, 1 slaapkamer, een badkamer met douche en toilet. De slaapkamer beschikt over twee 1-persoonsbedden, douche, toilet, kabeltelevisie, wekkerradio, telefoon en koffie- en theefaciliteiten.

De 4-persoons appartementen beschikken over een woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers met douche en toilet. De slaapkamers beschikken over 1-persoonsbedden, douche, toilet, kabeltelevisie, wekkerradio, telefoon en koffie- en theefaciliteiten.

Restaurant

  Wij proberen in alle opzichten uw verblijf in ons hotel zo aangenaam mogelijk te maken. Juist ook in deze bijzondere tijd. In het restaurant mogen alleen onze hotelgasten dineren. 

  Het is een a la carte restaurant met serre en verwarmd terras en heeft een mooie ligging aan de boulevard van Egmond aan Zee, direct tegenover de strandopgang naar de Noordzee. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift

Onze partner

Genieten aan het strand in Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een uniek stukje Nederland. Gelegen aan het Noordzeestrand, temidden van bos en duin, is dit kustdorp een absolute aanrader voor de ware strand- en natuurliefhebber. En wat betreft het strand komen onze gasten volop aan hun trekken, want het hotel staat bijna aan de vloedlijn.

Kamers

De meeste hotelkamers kijken uit over zee en zijn voorzien van 2 éénpersoonsbedden, douche, toilet, kabeltelevisie, wekkerradio en telefoon. De appartementen zijn bovendien voorzien van een kitchenette met toebehoren, zoals een afwasmachine, magnetron en koelkast.

Faciliteiten

Aanschaf extra toiletartikelen, babystoeltje, bagage opslag, drankenautomaat, kindvriendelijk, kluisje, kopieerservice, lift, nachtportier, niet rokerskamers, restaurant en terras.

Omgeving

Egmond aan Zee is een prachtige uitvalsbasis naar de rest van Noord-Holland. Met de auto bent u in 30 minuten in hartje Amsterdam. De historische plaats Alkmaar, met in de zomermaanden elke vrijdag de Kaasmarkt, is slechts 10 minuten rijden van u verwijderd.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordelig uitje .nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordelig uitje .nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordelig uitje .nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.