All inclusive Feestavond met overnachting van Zaterdag op Zondag in Munsterland

Dit Party-arrangement is inclusief:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitslapersontbijtbuffet
  • 1x Een brunch
  • 1x Een dinerbuffet of 3-gangendiner
  • Ontdek de tot laat geopende discotheek
  • Koetstocht
  • Maatbier in een souvernirkan om mee te nemen

Prijzen voor de periode:
24.08 - 25.08
31.08 - 01.09
02.11 - 03.11
16.11 - 17.11
23.11 - 24.11
30.11 - 01.12

€ 145,00 p.p. op basis van een 1-persoonskamer
€ 119,00 p.p. op bass van een 2-persoonskamer
€ 105,00 p.p. op basis van een 3-persoonskamer
€ 105,00 p.p. op basis van een 4-persoons appartement
€ 99,00 p.p. op basis van een 5-persoons appartement

De prijs van dit arrangement is geldig van op bovenstaande data in 2019.

All in Feestavond in Munsterland met overnachting

Twee dagen genieten van feestelijke activiteiten? Feestjes, discotheken, kroegen, muziekcafé's, huifkartochten en nog veel meer? Boek dan nu!

Omgeving

In Münsterland is het elk weekend weer raak. Gezellige mensen, leuke feesten. De sfeer kan niet beter! Er zijn veel mogelijkheden om gezellig te gaan stappen in Münsterland. er zijn verschillende discotheken, gezellige kroegjes, muziekcafé's, restaurantjes, noem het maar op!

Party Planning

Zaterdag* Aankomen tot 14:00 uur
* Rit met een koets, vertrek 15:00 uur
* Genieten van een dinerbuffet of 3-gangenmenu
* Excursie naar Partywereld Münsterland, de discotheek in voor de nachtbrakers
* Overnachting

Zondag
* Uitslapersontbijtbuffet tot 11:30
* Brunch
* Maatbier in een sourvernirkan om mee te nemen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • lift
 • Receptie
 • Bowlingbaan

Onze partner

Algemeen

Dit is een vrijetijdspark en is gelegen in het Duitse Legden. Naast een vrijetijdspark kunt u er ook overnachten in de authentieke houten huisjes. In het weekend worden er zeer regelmatig gezellige feesten en thema avonden georganiseerd.

Kamers

Het hotel beschikt over 131 hotelkamers. De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in het gasthuis en zijn voorzien van televisie, telefoon, radio en badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten

Als gast van het hotel hoeft u zich geen moment te vervelen. In het vrijetijdspark is genoeg te doen voor iedereen. Er is een grote hoeveelheid aan horeca- en uitgaansgelegeneheden aanwezig. In de evenementenhal van het hotel wordt er regelmatig een feest georganiseerd waar u als gast bij kunt zijn.

Omgeving

Gelegen in een prachtige omgeving, biedt dit hotel en het avonturendorp met de houten huisjes een breed scala aan recreatieve activiteiten en vermaak voor het hele gezin.Tijdens uw verblijf kunt u een keuze maken uit een van de sportmogelijkheden, rondneuzen in de winkels van het hotel of de regio Münsterland verkennen. Münsterland staat bekend om de prachtige kastelen, vele fietsroutes en de typisch zonnige inwoners.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Voordelig uitje .nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Voordelig uitje .nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Voordelig uitje .nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.